Missie & Visie

Onze Missie

 

CICA gaat voor digitale accountancy en fiscaliteit. Samen digitaliseren we de administratieve processen waardoor jij meer tijd hebt om te ondernemen. Ons advies is het startpunt om te werken aan opportuniteiten: we gaan op zoek naar hoe we jouw winst kunnen optimaliseren en coachen je hierbij.

Dankzij onze digitale aanpak heb je een realtime zicht op de cijfers en kun je pro-actief inspelen op de noden van uw onderneming.

Wij kennen elkaar echt: we weten dat je niet op op zoek bent naar boekhoudjargon maar graag weet waar het echt over gaat. Met onze open communicatie en persoonlijke aanpak zorgen we er ook voor dat we samen jouw doelstellingen kunnen realiseren. Want we zijn begaan met jouw resultaat.

Onze Visie

 

CICA maakt boekhouding verstaanbaar. Samen met jou analyseren we de resultaten en opportuniteiten. Zo verwezenlijken we de doelstellingen.

CICA ontzorgt de onderneming zoveel mogelijk: we willen dat je elke dag een minuut van je tijd met boekhouding bezig bent, dat kan dankzij onze digitale tools. Met nog eens één keer per week een half uur controle van je documenten ben je helemaal klaar.